Ja es poden comprar online els productes de l’Horta de Santa Clara a la web de ‘El Mercat Social’

Per a la producció de cremes, patés i confitures vegetals del projecte agrosocial de l’Horta de Santa Clara això és un pas endavant molt important perquè acosta els productes als consumidors online

Fins avui, els productes de l’Horta de Santa Clara es podien trobar a les fires permanent on es participa -el segon i quart dissabte de mes al Mercat de Pagès de Sant Cugat– i en alguns punts de venda molt concrets: a la Cooperativa de Garriguella, a la botiga Queviures Serra de Castelló d’Empúries i Alimentació Tibau, de Fortià, totes tres a l’Alt Empordà. I també a les Xarcuteries Margenat (Av. Martí Pujol, 231 i C/ Santiago Rusiñol, 3) de Badalona, a Cal Romesco, la botiga del Centre Especial de Treball “La Calaixera” (Passeig Maragall, 124) de Barcelona o a La Botiga del Món Sant Benet (Camí de Sant Benet, s/n) de Sant Fruitós del Bagès.

Gràcies a un acord de col·laboració amb El Mercat Social, una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats del tercer sector, la producció de l’Horta s’apropa a una tipologia de consumidor -el que compra online però amb responsabilitat social- que fins ara quedava fora de l’abast.

Aquesta iniciativa, El Mercat Social,  impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social, ajuda a donar sortida comercial a la producció d’organitzacions d’acció social que desenvolupen projectes per millorar la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, persones amb malalties o que  promouen activament la inserció social i laboral de col·lectius més vulnerables. Actualment 24 entitats socials ja ofereixen més de 170 productes i prop de 4.500 usuaris fan possibles aquest servei.

De moment, els productes que es poden comprar a través d’aquesta pàgina web són: confitura picant de pebrot vermell i ceba de figueres, confitura picant d’albergínia i ceba de figueres, confitura picant de tomacó i ceba de figueres, paté de calçots, paté de carxofa, paté de pebrot vermell, paté d’albergínia, crema de carbassa i crema de porro. Comprar al El Mercat Social t’ajuda a construir una societat més justa i sostenible i, de pas, s’impulsen les entitats sense ànim de lucre, empreses d’inserció i centre especials de treball per a persones vulnerables.

A partir d’ara, doncs, i també amb la incorporació del productes a l’eShoplidària, una altra plataforma també de venda de productes solidaris online, la producció de l’Horta està molt més a l’abast.