L’Horta de Santa Clara, present al Mercat de Pagès de Sant Cugat aquest dissabte com a parada convidada

La presència servirà per avaluar si ens convertim en parada fixe i fem presència en aquesta fira de manera permament dos dissabtes al mes

Venda directa de producte ecològic, artesà, fresc i de temporada. Així es defineix el Mercat de Pagès que dos dissabtes al mes organitza l’Ateneu Santcugatenc i on aquest dissabte els productes elaborats de l’Horta de Santa Clara s’estrenen com a marca convidada. Els patés, les cremes i confitures de verdures i hostalisses ecològiques que tenen el segell del CCPAE i que elaborem al nou obrador del Monestir de Santa Clara tindran aquest dissabte un bon aparador per donar-se a conèixer a Sant Cugat del Vallès.

De 9h del matí a 14h de la tarda, a la Plaça de Sant Pere i el Carrer Major s’hi podran tastar i comprar la producció artesanal de l’obrador i conèixer el projecte agrosocial de l’Horta de Santa Clara que Mansol Projectes impulsa des de fa 4 anys a Fortià (Alt Empordà). Des de llavors el projecte s’ha fet gran, ha diversificat la producció ecològica i ha aconseguit generar 3 llocs de feina per a persones vulnerables i a qui costa molt entrar en el mercat laboral.