Vols consumir productes de l’Horta de Santa Clara? Saps com trobar-los?

raves_terraretallada

Comença a créixer la xarxa de punts de venda dels productes elaborats de l’horta ecològica i social de Mansol Projectes

S’acaba el fred i la primavera comença a treure al nas. A l’Horta de Santa Clara, a Fortià, s’acosten dies de molta feina perquè el conreu dels camps té el seu punt àlgid els mesos de primavera i estiu. Mica en mica la xarxa de punts de venda dels productes de l’Horta de Santa Clara creix i s’extén tant per la comarca de l’Alt Empordà com a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

IMG_6932 130530 Manat ceba vermella Fireking

Pel que fa al producte fresc, en general l’Horta no fa venda directa al consumidor tot i que a Queviures Serra (Castelló d’Empúries) i a Alimentació Tibau (Fortià) es pot trobar algun producte. El que sí que es fa és vendre a majoristes que venen a botigues, venda online i cooperatives de consum de les províncies de Girona i de Barcelona. També es ven a pagesos i pageses que fan mercats per la Garrotxa i l’Empordà.

Per a  les conserves elaborades amb les hortalisses ecològiques de l’Horta, de moment cremes, patés, confitures picants i tomàquet natural, se’n poden trobar a la Cooperativa de Garriguella, a la botiga Queviures Serra de Castelló d’Empúries i a Alimentació Tibau, de Fortià, totes a l’Alt Empordà. També hi ha productes elaborats de l’horta a les Xarcuteries Margenat (Av. Martí Pujol, 231) de Badalona i a la Xarcuteria Quimet (Av. República Argentina, 189) de Barcelona.

firaentitatsdes1307

I pel que fa a les fires, l’Horta de Santa Clara estarà present a la ‘Fira Empordà, Cuina i Salut’ a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) dissabte 30 d’abril tot el dia i diumenge 1 de maig al matí. I per Nadal a la ‘Fira de Consum Responsable, d’Economia Social i Solidària’ de Barcelona.