32 persones troben feina al 2019 gràcies als cursos oferts des del Punt Formatiu Incorpora

Alumnes del curs “Mosso de magatzem i carretoner” realitzat al 2019

Durant el 2019 hem ofert tres cursos des del Punt Formatiu Incorpora de “la Caixa”: Manipulació i elaboració de productes càrnics (Palamós), Ajudant de peixateria (Palamós) i Mosso de magatzem i carretoner (Torroella de Montgrí). 32 persones han aconseguit trobar feina després de fer aquestes formacions, que han cursat un total de 45 persones. Això representa la inserció laboral de més del 70% dels alumnes.

L’objectiu és la integració laboral de persones amb dificultats per accedir al mercat de treball.

Tots els cursos consten d’un bloc formatiu professional i d’un bloc de competències. També d’un bloc de pràctiques en empreses del sector en qüestió que sovint facilita la posterior inserció laboral.

Aquest Punt Formatiu Incorpora de Girona, amb seu a la Bisbal d’Empordà, dona servei als municipis de tota la comarca del Baix Empordà. El gestiona la Fundació Acollida i Esperança a través del Centre Especial de Treball Mansol Projectes i els seus serveis d’inserció laboral.

El Programa Incorpora de “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social. Des de l’Incorpora s’ofereix l’assessorament en la contractació, selecció de perfils professionals, disseny i aplicació d’itineraris d’inserció personalitzats, acompanyament de l’usuari en el procés d’inserció, suport i seguiment a l’empresa, participació en accions formatives i/o pràctiques laborals.