Els patés de l’Horta de Santa Clara, a la Fira de Consum Responsable

Els patés vegetals i ecològics de l’Horta de Santa Clara tornen a estar presents aquest Nadal 2020 a la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària. La Fira, que arriba a la seva sisena edició, es fa a Plaça Catalunya del 18 al 30 de desembre. Està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

L’Horta de Santa Clara és un projecte agrosocial del Centre Especial de Treball Mansol Projectes que crea llocs de treball per a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social. Està a la Fira concretament a la caseta número 25. Hi ha disponibles diferents lots de productes.

La Fira s’ha adaptat aquest any a la situació sanitària per la covid amb l’acompliment de les mesures bàsiques (mascareta, gel i distància), la reducció de l’aforament al 30% i amb un control d’accés, sense ser necessària la inscripció prèvia. Enguany, es centra en la transició ecosocial: permet la compra de productes sostenibles, de proximitat i dona eines perquè cada visitant “cuini la seva recepta de transició ecosocial, basada en les pràctiques del consum responsables i l’economia social i solidària”.