Èxit dels productes de l’Horta de Santa Clara a la Fira de Nadal

Els patés i confitures ecològics de l’Horta de Santa Clara han tornat a estar presents a la IV Fira de Nadal de Consum Responsable, Economia Social i Solidària. Del 21 de desembre al 4 de gener la plaça de Catalunya ha acollit aquesta Fira que dona a conèixer l’existència de productes, serveis i activitats de més de 60 entitats i empreses que promouen un consum responsable i de proximitat.

L’alimentació agroecològica i la cura de les persones són alguns dels principis de consum responsable promoguts a la Fira.

A la Fira hem donat a conèixer les característiques dels productes i com es treballa a l’Horta de Santa Clara. Els productes s’han venut en diferents lots que, en alguns casos, s’han arribat a esgotar. A la paradeta s’ha proporcionat informació sobre els patés i confitures i sobre el projecte agrosocial de l’Horta de Santa Clara. El seu objectiu és crear llocs de feina per a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

Dins de les activitats de la Fira també s’ha ofert un taller sobre hort i compostatge a càrrec de l’Engràcia Valls, cap de finca de l’Horta de Santa Clara.