Qui som?

Mansol Projectes, SL és una empresa de serveis, principalment industrials, constituïda com a Centre Especial de Treball (CET).

Estem operatius des de l’any 1999 i el nostre equip tècnic multidisciplinar: enginyers industrials, arquitectes tècnics, enginyers agrònoms i operaris especialitzats en diferents àmbits, ens permeten oferir el més alt nivell de professionalitat.

Tota la nostra feina es regeix sempre per un doble objectiu: per un costat, la voluntat d’oferir un servei viable, competitiu i de qualitat per als nostres clients; i per l’altre, que aquest servei generi un benefici social.

Què fem?

Oferim serveis a empreses de qualsevol sector i dimensió.

Treballem per projectes de manera estable, establint col·laboracions a llarg termini amb el nostres clients per desenvolupar diversos serveis o productes.

I també per microprojectes de curta durada que ens permeten donar resposta a puntes de càrrega de feina per motius estacionals, baixes laborals, vacances…

Tenim implantada la norma ISO 9001:2015 de qualitat des del 2017.

Projectes industrials:

L’origen de la nostra empresa. L’experiència de tots aquests anys ha permès que actualment treballem per a empreses nacionals i estrangeres.

Disposem d’un important parc de maquinària i som capaços de gestionar una part o la totalitat del procés operatiu, coordinant des de la compra de materials, totes les fases productives, els serveis de tractaments finals, el packaging i la logística.

Oferim aquests serveis de muntatge i operativa industrial per a una gran diversitat de sectors empresarials: elèctric, metal·lúrgic, automoció/motocicleta, electrònic, il·luminació i logístic, entre d’altres.

Destrucció certificada de documents:

DSCF0850Prestem un servei puntual de destrucció certificada de documents i també el subministrament de contenidors per al dipòsit de documentació confidencial.

Fem el subministrament i/o recollida a les vostres instal·lacions. La destrucció es fa amb una màquina HSM especial de documentació confidencial (nivell 3 segons norma internacional DIN 66399 = nivell 6 segons norma europea UNE-EN 15713) per sistema de trituració certificat per AENOR.

Reciclem tota la documentació destruïda mitjançant gestors de residus autoritzats i entreguem el certificat de destrucció exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Projectes de manteniment i serveis:

Donem resposta a projectes de manteniment i serveis en els següents àmbits:

  • Pintura i obres menors

Tenim experiència treballant en aquest sector tant per a persones particulars com per a empreses i despatxos professionals.

Programes d’inserció laboral:

Els serveis d’Inserció Laboral (SIL) de Mansol Projectes fomenten l’ocupació de les persones vulnerables, amb alguna discapacitat i amb greus dificultats d’accés al mercat laboral. Se’ls fa una tutoria personalitzada i un acompanyament en l’itinerari de capacitació laboral que inclou un treball de competències personals i socials per a la recerca de feina, formació especialitzada, orientació en la recerca de feina i inserció a través dels diferents recursos especialitzats.

A través del SIL formem part de dos programes d’inserció sociolaboral molt importants:

1) el Programa Làbora. Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social, gràcies al qual les organitzacions troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupació per competències. Des de la nostra oficina de Ciutat Vella ja hem aconseguit feina per a 79 persones i n’hem atès 250.

2) el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial oferint, d’una banda, un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita i, de l’altra, un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina. Mansol Projectes gestiona el punt Incorpora del Baix Empordà i en concret als pobles de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i la Bisbal de l’Empordà.

Missió

Mansol Projectes, SL, abans Manufactures Solidàries, va entrar en funcionament l’any 1999 a la ciutat de Badalona.

La seva missió és crear i mantenir llocs de treball de qualitat per a persones en situació d’exclusió social i amb discapacitat amb l’objectiu de possibilitar la seva reinserció laboral i social.

La seva visió és ser un centre especial de treball innovador i referent en  l’acompanyament socioeducatiu i laboral de les persones treballadores així com promoure aquesta innovació en la creació de projectes i en la gestió dels processos. Es tracta d’una visió basada en l’aprenentatge i la millora contínua i orientada cap a la inserció en l’empresa ordinària.

Els seus valors són:

  • Acceptació de la persona tal com és. Sense jutjar el seu passat, el seu estat actual o les seves creences.
  • Compromís i responsabilitat en relació amb l’acompanyament a les persones treballadores i també amb els objectius i acompliment dels diferents projectes.
  • Llibertat individual i autonomia. Cada persona és responsable de la seva vida. L’acompanyem des d’una voluntat i un reconeixement mutu per establir relacions d’ajuda.
  • Treball en equip i participació de les persones treballadores.

Transparència

Mansol Projectes és una empresa de serveis qualificada com a Centre Especial de Treball que ofereix llocs de feina a persones en situació d’exclusió social i amb discapacitat reconeguda per possibilitar-los la reinserció laboral i social.

OBJECTIUS GENERALS

  • Oferir llocs de treball a persones amb una discapacitat física i/o exclusió social que garanteixin, d’una banda, un mínim de recursos econòmics al treballador/a i , de l’altra, un ambient laboral en què es potenciï les seves habilitats socials.
  • Aconseguir que l’empresa, a partir d’unes ajudes limitades per part de l’Administració, sigui capaç de competir en el mercat, amb una capacitat de producció seriosa, responsable i viable econòmicament.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

  • Procurar uns mitjans econòmics suficients per cobrir les necessitats bàsiques: habitatge, alimentació, roba, despeses…
  • A partir d’unes normes específiques (puntualitat, control del rendiment, control de qualitat, disciplina, seguiment personal) proporcionar els hàbits i la responsabilitat laboral que l’ajudin a estructurar el ritme de treball.

POLÍTICA DE QUALITAT

A continuació, pots llegir la Política de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat i Salut Laboral de Mansol Projectes:

Mansol Projectes Política de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat i Salut Laboral

Mansol Projectes, SL es vetlla per donar solucions als nostres clients i per la gent que col·labora i/o treballa amb nosaltres.

Volem tenir un contacte fluid amb els nostres clients, per tal d’identificar les vostres necessitats relacionades amb l’ús dels recursos productius i així oferir-vos un servei de qualitat complint amb els requisits.

Tot i això, entenem que el millor que tenim són les nostres persones, que són la raó de ser de l’empresa. Volem generar ocupació i oportunitats per a la inserció laboral del personal.

Compromís amb la protecció del medi ambient:

Entenem la importància de protegir el medi ambient. Ens comprometem a prevenir la contaminació i a minimitzar qualsevol impacte ambiental negatiu que es pugui derivar de les nostres activitats.

Compromís amb la Seguretat i Salut en el Treball (SST):

La seguretat i la salut de la nostra gent són fonamentals. Ens comprometem a eliminar els perills al lloc de treball ia reduir els riscos per garantir un entorn laboral segur i saludable. Ens comprometem a fomentar la consulta i la participació activa dels treballadors i dels seus representants.

Per garantir aquesta política, la Direcció es compromet a gestionar les seves activitats i processos per aconseguir el compliment dels requisits legals i altres requisits aplicables relacionats amb les nostres activitats i serveis, la millora contínua i l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat, medi ambient i la seguretat i salut laboral.

La Direcció de l’empresa es fa responsable de comunicar aquesta política tant al personal de l’empresa com al públic en general, d’impulsar-ne la implantació a l’empresa i de fer-la concreta fixant objectius i metes que revisarà periòdicament amb el propòsit de millorar contínuament

La Direcció de Mansol Projectes, SL
14/09/2023

COMPTES ANUALS

També trobaràs tota la informació dels comptes anuals de la Fundació Acollida i Esperança: ingressos, despeses, pressupostos i auditories a l’apartat “Els comptes clars“.