Qui som?

Mansol Projectes, SL és una empresa de serveis, principalment industrials, constituïda com a Centre Especial de Treball (CET).

Estem operatius des de l’any 1999 i el nostre equip tècnic multidisciplinar: enginyers industrials, arquitectes tècnics, enginyers agrònoms i operaris especialitzats en diferents àmbits, ens permeten oferir el més alt nivell de professionalitat.

Tota la nostra feina es regeix sempre per un doble objectiu: per un costat, la voluntat d’oferir un servei viable, competitiu i de qualitat per als nostres clients; i per l’altre, que aquest servei generi un benefici social.

Què fem?

Oferim serveis a empreses de qualsevol sector i dimensió.

Treballem per projectes de manera estable, establint col·laboracions a llarg termini amb el nostres clients per desenvolupar diversos serveis o productes.

I també per microprojectes de curta durada que ens permeten donar resposta a puntes de càrrega de feina per motius estacionals, baixes laborals, vacances…

Tenim implantada la norma ISO 9001:2015 de qualitat des del 2017.

Projectes industrials:

L’origen de la nostra empresa. L’experiència de tots aquests anys ha permès que actualment treballem per a empreses nacionals i estrangeres.

Disposem d’un important parc de maquinària i som capaços de gestionar una part o la totalitat del procés operatiu, coordinant des de la compra de materials, totes les fases productives, els serveis de tractaments finals, el packaging i la logística.

Oferim aquests serveis de muntatge i operativa industrial per a una gran diversitat de sectors empresarials: elèctric, metal·lúrgic, automoció/motocicleta, electrònic, il·luminació i logístic, entre d’altres.

Destrucció certificada de documents:

DSCF0850Prestem un servei puntual de destrucció certificada de documents i també el subministrament de contenidors per al dipòsit de documentació confidencial.

Fem el subministrament i/o recollida a les vostres instal·lacions. La destrucció es fa amb una màquina HSM especial de documentació confidencial (nivell 3 segons norma internacional DIN 66399 = nivell 6 segons norma europea UNE-EN 15713) per sistema de trituració certificat per AENOR.

Reciclem tota la documentació destruïda mitjançant gestors de residus autoritzats i entreguem el certificat de destrucció exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Projectes de manteniment i serveis:

Donem resposta a projectes de manteniment i serveis en els següents àmbits:

  • Pintura i obres menors

Tenim experiència treballant en aquest sector tant per a persones particulars com per a empreses i despatxos professionals.

Programes d’inserció laboral:

Els serveis d’Inserció Laboral (SIL) de Mansol Projectes fomenten l’ocupació de les persones vulnerables, amb alguna discapacitat i amb greus dificultats d’accés al mercat laboral. Se’ls fa una tutoria personalitzada i un acompanyament en l’itinerari de capacitació laboral que inclou un treball de competències personals i socials per a la recerca de feina, formació especialitzada, orientació en la recerca de feina i inserció a través dels diferents recursos especialitzats.

A través del SIL formem part de dos programes d’inserció sociolaboral molt importants:

1) el Programa Làbora. Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social, gràcies al qual les organitzacions troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupació per competències. Des de la nostra oficina de Ciutat Vella ja hem aconseguit feina per a 79 persones i n’hem atès 250.

2) el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial oferint, d’una banda, un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita i, de l’altra, un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina. Mansol Projectes gestiona el punt Incorpora del Baix Empordà i en concret als pobles de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i la Bisbal de l’Empordà.

Com ho fem?

Treballem per àmbits d’especialització però de manera coordinada entre tots els departaments, centralitzant les decisions més estratègiques i descentralitzant aquelles que tenen a veure a les dinàmiques pròpies de cadascun dels àmbits de treball de Mansol Projectes, SL. Això ens permet donar una resposta àgil en el dia a dia però sense perdre en cap moment el seguiment i la qualitat del servei.

Esquema dels serveis de Mansol

Missió

Mansol Projectes, SL, abans Manufactures Solidàries, va entrar en funcionament l’any 1999 a la ciutat de Badalona.

La seva missió és crear i mantenir llocs de treball de qualitat per a persones en situació d’exclusió social i amb discapacitat amb l’objectiu de possibilitar la seva reinserció laboral i social.

La seva visió és ser un centre especial de treball innovador i referent en  l’acompanyament socioeducatiu i laboral de les persones treballadores així com promoure aquesta innovació en la creació de projectes i en la gestió dels processos. Es tracta d’una visió basada en l’aprenentatge i la millora contínua i orientada cap a la inserció en l’empresa ordinària.

Els seus valors són:

  • Acceptació de la persona tal com és. Sense jutjar el seu passat, el seu estat actual o les seves creences.
  • Compromís i responsabilitat en relació amb l’acompanyament a les persones treballadores i també amb els objectius i acompliment dels diferents projectes.
  • Llibertat individual i autonomia. Cada persona és responsable de la seva vida. L’acompanyem des d’una voluntat i un reconeixement mutu per establir relacions d’ajuda.
  • Treball en equip i participació de les persones treballadores.

Transparència

Mansol Projectes és una empresa de serveis qualificada com a Centre Especial de Treball que ofereix llocs de feina a persones en situació d’exclusió social i amb discapacitat reconeguda per possibilitar-los la reinserció laboral i social.

OBJECTIUS GENERALS

  • Oferir llocs de treball a persones amb una discapacitat física i/o exclusió social que garanteixin, d’una banda, un mínim de recursos econòmics al treballador/a i , de l’altra, un ambient laboral en què es potenciï les seves habilitats socials.
  • Aconseguir que l’empresa, a partir d’unes ajudes limitades per part de l’Administració, sigui capaç de competir en el mercat, amb una capacitat de producció seriosa, responsable i viable econòmicament.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

  • Procurar uns mitjans econòmics suficients per cobrir les necessitats bàsiques: habitatge, alimentació, roba, despeses…
  • A partir d’unes normes específiques (puntualitat, control del rendiment, control de qualitat, disciplina, seguiment personal) proporcionar els hàbits i la responsabilitat laboral que l’ajudin a estructurar el ritme de treball.

POLÍTICA DE QUALITAT

A Mansol Projectes, SL es vetlla per tal de donar solucions als nostres clients i per la gent que col·labora i/o treballa amb nosaltres.

Volem tenir un contacte fluid amb els nostres clients per tal d’identificar les seves necessitats relacionades amb l’ús dels recursos productius i així oferir un servei de qualitat complint amb els requisits. Volem demostrar que som fiables, que complim els nostres compromisos.

Alhora, entenem que el millor que tenim són les persones, que són la raó de ser de la empresa. Volem generar ocupació i oportunitats per la inserció laboral del personal, per això és molt important el seguiment i la formació continuada dels nostres col·laboradors i col·laboradores.

Per garantir aquesta política, la Direcció es compromet a gestionar les seves activitats i processos per tal d’assolir el compliment dels requisits, la millora contínua i l’eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.

La Direcció de l’empresa es fa responsable de comunicar aquesta política tant al personal de l’empresa com al públic en general, d’impulsar la seva implantació a l’empresa i de fer-la concreta fixant objectius i fites que revisarà periòdicament amb el propòsit de millorar contínuament.

Pots llegir i baixar-te la política de qualitat de Mansol Projectes en aquest enllaç.