POLÍTICA DE QUALITAT

A Mansol Projectes, SL es vetlla per tal de donar solucions als nostres clients i per la gent que col·labora i/o treballa amb nosaltres.

Volem tenir un contacte fluid amb els nostres clients, per tal d’identificar les seves necessitats relacionades amb l’ús dels recursos productius i així oferir-li un servei de qualitat complint amb els requisits. Volem demostrar que som fiables, que complim el que ens comprometem.

Tan mateix, entenem que el millor que tenim són les nostres persones, que són la raó de ser de la empresa. Volem generar ocupació i oportunitats per la inserció laboral del personal, per això és molt important el seguiment i la formació continuada dels nostres col·laboradors.

Per garantir aquesta política, la Direcció es compromet a gestionar les seves activitats i processos per tal d’assolir el compliment dels requisits, la millora continua i la eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.

La Direcció de l’empresa es fa responsable de comunicar aquesta política tant al personal de l’empresa com al públic en general, d’impulsar la seva implantació a l’empresa i de fer-la concreta fixant objectius i fites que revisarà periòdicament amb el propòsit de millorar contínuament.

Pots llegir i baixar-te la política de qualitat de Mansol Projectes en aquest enllaç.