Destrucció certificada de documents, el nou servei que ofereix Mansol Projectes gràcies a un acord de col·laboració amb Troofi Confidential Data Solutions

Foto contenidor entrada

La nova línia de negoci permet incrementar l’activitat del CET i contractar nous treballadors amb disminució física i risc d’exclusió social.

Mansol Projectes, SL amplia la seva capacitat empresarial amb una nova activitat: la destrucció certificada de documents confidecials. D’aquesta manera, el Centre Especial de Treball pot oferir el servei de destrucció documental a clients d’activitats diverses -i que fins ara no tenien cap relació amb Mansol- als qual s’aporta un avantatge addicional: el fet de contractar Mansol Projectes, SL els facilita el compliment de l’obligació del percentatge mínim de treballadors amb certificat de disminució que cal contractar i també els proporciona un ajut en el compliment dels compromisos de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

La nova línia de negoci es pot dur a terme gràcies a un acord de col·laboració amb Troofi Confidential Data Solutions, empresa líder en el sector de la destrucció certificada de documents i que ha demostrat la seva sensibilitat social a l’hora d’apostar per un Centre Especial de Treball com és Mansol Projectes.

Foto contenidor frontal

Hi ha un gran volum d’assessories, despatxos d’advocats, administracions de finques, empreses dels sector mèdic i farmacèutic, consultories i empreses que ja han començat a confiar en Mansol Projectes, SL per a la destrucció de documents confidencials amb les millors condicions. A més a més, l’empresa ha optat per flexibilitzar al màxim les condicions del servei que ofereix en el sentit que no hi ha condicions prèvies, ni bonus, ni mínimes recollides, ni avançament de l’import dels serveis. Hi ha més informació dels detalls tècnics del procés de destrucció a la web de Mansol.

L’empresa Mansol Projectes, SL està ubicada a Badalona però ofereix els seus serveis a tot Catalunya.