Projectes

Mansol Projectes, SL, des dels seus inicis, ha anat diversificant la seva activitat i línees de negoci. Els projectes de la primera etapa de Manufactures Solidàries Badalona – MANSOL tenen a veure més amb la divisió industrial: serveis industrials de sectors empresarials com l’elèctric, el metal·lúrgic, l’eletrònic, el farmacèutic, el d’il·luminació, etc.

Mica en mica, Mansol Projectes, SL ha ampliat el seu ventall d’activitats, incorporant projectes de manteniment i serveis per a empreses i particulars com la neteja de pisos i oficines, pintura i obres menors; projectes agrosocials amb el cultiu de verdures i hortalisses ecològiques, la producció d’elaborats i la seva comercialització sota la marca Horta de Santa Clara; projectes avícoles amb l’explotació i gestió d’una granja d’engreix de pollastres. I com sempre, oberts a l’estudi de nous projectes ajustant-nos a la mida i a les necessitats dels clients.

I tot això complint els 3 objectius clars: optimitzar processos, assegurar i augmentar la qualitat i abaratir els costos per al client.