El Punt Formatiu Incorpora ofereix dos cursos al gener de productes càrnics i peixateria

Sessió a la Llotja del peix de Palamós dins del nou curs d’Ajudant de Peixateria

Aquest any 2019 hem posat ja en marxa dos cursos a Palamós dins del servei ofert com a Punt Formatiu Incorpora de “la Caixa”. Es tracta d’un curs sobre Manipulació i elaboració de productes càrnics, que ja vam fer el 2018, i d’un altre d’Ajudant de Peixateria, que oferim per primer cop. La integració laboral de persones amb dificultats per accedir al mercat de treball és l’objectiu d’aquests cursos.

Els dos cursos han començat a principis de gener i consten d’un bloc formatiu professional, un bloc de competències i un bloc de pràctiques no laborals en empreses i/o l’entorn del sector treballat. Un total de 10 alumnes estan realitzant la formació en productes càrnics i 17 la de peixateria.

Aquest Punt Formatiu Incorpora, amb seu a La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), dóna servei als municipis de tota la comarca. El gestiona la Fundació Acollida i Esperança a través de Mansol Projectes.

El Programa Incorpora de “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social. Des de l’Incorpora s’ofereix l’assessorament en la contractació, selecció de perfils professionals, disseny i aplicació d’itineraris d’inserció personalitzats, acompanyament de l’usuari en el procés d’inserció, suport i seguiment a l’empresa, participació en accions formatives i/o pràctiques laborals.