Mansol Projectes generarà un nou lloc de treball després de l’adquisició d’una furgoneta isotèrmica nova

IMG_7913_retallada

El vehicle servirà per distribuir els productes de l’Horta de Santa Clara i la carn de Can Mabres 

Un nou lloc de treball, noves perspectives de negoci i la consolidació del projecte de distribució del CET Mansol. Amb la compra recent d’una furgoneta frigorífica nova, Mansol Projectes, SL afronta la feina dels propers mesos amb una nova eina de treball que li permetrà oferir serveis que fins ara no tenia capacitat de realitzar. La furgoneta isotèrmica – un model Opel Movano equipat amb equip de fred- s’ha pogut comprar gràcies a l’ajuda rebuda per part de la Fundació Roviralta i la Província Franciscana.

IMG_7910retalladaIMG_7911retallada

La Fundació Roviralta va ser creada el 1959 pels germans Manuel i José María Roviralta i té com a àmbits d’actuació el desenvolupament social, la medicina i la sanitat, l’educació i la ciència. De fet la Fundació Acollida i Esperança i la Fundació Roviralta tenen una llarga trajectòria de relació i en diversos moment de la història de l’entitat hem pogut comptar amb el seu suport econòmic.

IMG_7904retallada

El nou vehicle ja funciona i gràcies a la seva adquisició es generarà un nou lloc de treball a Mansol Projectes, SL per a una persona amb discapacitat i s’espera orbir noves perspectives de negoci per a l’empresa relacionades amb la distribució de productes frescos.