6 beneficis de contractar la destrucció documental certificada de Mansol Projectes

La destrucció documental certificada és un dels quatre serveis que oferim a Mansol Projectes tant per a institucions i administració pública com per a empreses privades. En el següent article t’expliquem els beneficis de contractar aquest servei certificat i com podem destruir les dades confidencials de la teva empresa o entitat.

Oficines d’Unilever España amb els contenidors de destrucció certificada de Mansol Projectes 

Què és la destrucció documental certificada? 

La destrucció certificada de documents és el procés que garanteix que els documents confidencials que posseeix una empresa o entitat han estat destruïts de manera integral en el procediment. Tant és així, que s’anul·len totes les possibilitats que la informació en els arxius empresarials puguin ser revelats posteriorment per una altra persona.  

Destrucció de documentació certificada per AENOR UNE

La Carmen Puntí, responsable del servei de destrucció documental certificada de Mansol, explica que: “El nostre procés de destrucció del paper, per trituració, està certificat per AENOR UNE-EN 15713:2010 com a Sistema de Destrucció Segura de Material Confidencial, certificació poc habitual en el sector. Aquesta garantia més l’autorització de tres vehicles per a realitzar les recollides de documentació, garanteix l’agilitat i rigorositat del servei.  

Avantatges de contractar la destrucció documental certificada amb Mansol Projectes 

  1. Contractació sense compromís ni permanència: el nostre servei no requereix recollides mínimes ni té cap mena de permanència en l’àmbit contractual.  
  2. Comoditat i personalització: duem a terme el subministrament i/o recollida a les vostres instal·lacions i segons les vostres necessitats. A més, oferim serveis puntuals i també serveis de subministrament de contenidors per al dipòsit de la documentació confidencial que es genera. 
  3. Destrucció de dades en diferents formats: el nostre servei us permet dipositar no només el paper sinó també el plàstic que l’acompanya (separadors, arxivadors, etc.), així com CD i DVD. Aquests últims es destrueixen mitjançant el sistema de desmagnetització. 
  4. Rigor, transparència i qualitat de la trituració: la destrucció de documents en paper es fa per trituració amb màquines HSM especials de documentació confidencial (nivell 3 segons norma internacional DIN 66399 i nivell 6 segons norma europea UNE-EN 15713).  
  5. Eficiència mediambiental i reciclatge en el procés final: transportem els documents destruïts als gestors de residus que fan el reciclatge pertinent i us entreguem el certificat de destrucció exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD). 
  6. Cadena productiva de valor i d’impacte social: formar part de la vostra cadena de treball contractant un Centre Especial de Treball com Mansol Projectes repercutirà en l’impacte social positiu del territori i en el propòsit de la vostra organització. 

El nostre servei de recollida de contenidors plens a demanda permet reduir costos i redueix la repercussió mediambiental innecessària” destaca la Carmen, responsable comercial de Mansol Projectes. 

Oficines d’Unilever España amb els contenidors de destrucció certificada de Mansol Projectes 

Els nostres principals clients de la destrucció documental certificada 

Mansol Projectes fa més de 9 anys que ofereix el servei de destrucció documental certificada tant a entitats públiques com a empreses privades. 

Alguns exemples de companyies privades són Unilever España, Bufete TBVQ, AVQ Legal o BASI-Lacoste i respecte a les institucions i administració pública, universitats i escoles de Catalunya, comptem amb la confiança del Col·legi SIL, Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, MNAC, així com proveïdors durant més de cinc anys consecutius de l’ORGT (Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona), especialment exigent en matèria de seguretat, o altres com l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, el Servei Català de Salut o diferents departaments de la Generalitat de Catalunya (Acció, Dept. d’Educació, Dept. Territori…), entre molts d’altres. 

La nostra àmplia cartera de clients de llarga durada avala el nostre compromís per oferir un servei de qualitat en el que garantim la destrucció documental segons les normatives nacionals i internacionals.  

Si us interessa aquest servei de destrucció certificada de documents poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem sense cap compromís! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.