Destrucció certificada de documents

Mansol Projectes posa a disposició, tant de l’administració pública com d’organismes, institucions i empreses de qualsevol sector i dimensió, un servei de destrucció certificada de documentació confidencial que garanteix la destrucció immediata i a un nivell irrecuperable dels documents que recollim.

Aquest servei resol l’eliminació dels vostres arxius de dades confidencials en paper i/o format digital (mitjans d’emmagatzematge electrònic: discs durs, cd’s, usb’s, ssd’s, etc) complint la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caracter personal (LOPD).

Per a més informació:
Tel: 93 497 03 50
Email: carmenpunti@mansol.cat

CENTRE ESPECIAL DE TREBALL

Som una empresa social, sense ànim de lucre, que té com a principal objectiu donar feina a persones amb discapacitat física i exclusió social. Estem qualificats com a Centre Especial de Treball.

El fet de contractar a Mansol Projectes us proporcionarà un plus en els vostres compromisos de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i us facilitarà, si us cal, el compliment de la Llei d’Integració Social de Persones amb Discapacitat (LISMI).

SERVEIS

  • Oferim serveis puntuals i també serveis de subministrament de contenidors (una bona alternativa i/o complement de les destructores) per al dipòsit de la documentació confidencial que genereu en el dia a dia (sense cap mena de compromís de permanència ni de recollides mínimes, que és l’habitual). El nostre servei us permet dipositar no només paper sinó també el plàstic que l’acompanya (separadors, arxivadors, etc.) Així com cd’s i dvd’s.
  • Fem el subministrament i/o recollida a les vostres instal·lacions.
  • La destrucció de documents en paper es fa per trituració amb màquines HSM especials de documentació confidencial (nivell 3 segons norma internacional DIN 66399 = nivell 6 segons norma europea UNE-EN 15713).
    En el cas de suports magnètics que continguin dades confidencials, es destrueixen mitjançant el sistema de desmagnetització i es pot fer a les vostres instal·lacions o a les nostres, com vulgueu.
  • Tota la documentació destruïda es transporta als gestors de residus autoritzats que fan el reciclatge pertinent.
    Us entreguem el certificat de destrucció exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD)

CERTIFICACIÓ 

El sistema de destrucció de paper per trituració, està certificat per AENOR segons norma UNE-EN15713:2010 com a “sistema de destrucció segura de material confidencial”, certificació poc habitual dins del sector.

REFERÈNCIES

Som proveïdors del servei de destrucció certificada tant d’empreses privades de qualsevol sector i dimensió, com per exemple UNILEVER ESPAÑA (FRIGO i altres marques) com d’organismes, institucions i administració pública. Som els adjudicataris actuals de concursos públics especialment exigents en matèria de seguretat.

Si teniu interès, estem a la vostra disposició per facilitar-vos una relació de les nostres referències.

CRITERIS DE PREFERÈNCIA

DSCF0850Respecte al servei puntual/esporàdic, el valorem de forma molt transparent; no per preu/quilo sinó pel número de caixes, subministrades per nosaltres, que siguin necessàries per encaixar tota la vostra documentació.

Respecte al servei de subministrament de contenidors, no estareu mai compromesos a cap mena de permanència ni de recollides mínimes. Podreu, si voleu, deixar d’utilitzar el nostre servei en el moment que considereu.

PERSONALITZACIÓ DEL SERVEI

Mansol Projectes pot adaptar i personalitzar el servei segons les vostres necessitats d’espai, sistema de recollida desitjat o nivell de seguretat.

Així, per exemple, el servei de contenidors de documentació confidencial, es pot fer amb diferents models en funció de la seguretat desitjada arribant, si és necessari, a subministrar contenidors metàl·lics que poden incorporar clau electrònica i alarma. Aquests només podran ser oberts pel personal autoritzat per cada servei i degudament acreditats mitjançant carnet amb identificació fotogràfica.

Demaneu informació per tal de veure com us podem ajudar.