Forminsa visita el CET Mansol Projectes

L’empresa Forminsa, especialitzada en l’estampació metàl·lica de precisió, el dimecres 22 de maig ha visitat les nostres instal·lacions del Centre Especial de Treball Mansol Projectes ubicat a Badalona. 

Forminsa, experts en estampació metàl·lica precisa

L’empresa catalana Forminsa, ubicada a la nova planta de Sant Fruitós, té gairebé quaranta anys d’experiència en el camp de l’estampació metàl·lica de precisió. La seva capacitat productiva li permet produir peces complexes amb qualsevol tipus de material (acer, acer inoxidable, coure, alumini, bronzes, entre d’altres) i amb espessors entre 0,05 mm a 5 mm 

Tot aquest procés industrial el realitzen mitjançant diferents tecnologies avançades: màquines dobladores (tipo Bihler), premses progressives, sobre injecció en plàstic, soldadura/rematxes de contactes en peces estampades de precisió, torns per fer rematxes i tubs.  

La relació de col·laboració amb Mansol Projectes va començar al febrer de 2022 per dur a terme les següents tasques: 

  1. Estampació metàl·lica de peces de llautó, coure, ferro i acer inoxidable
  2. Roscat a màquina de peces galvanitzades, coure i llautó
  3. Reblonat amb premsa manual de connectors elèctrics

Visita al CET Mansol Projectes per encarar el futur

En Josep Codina, CEO de Forminsa Group, i la Carme Gurrera, Responsable de Compres de Forminsa han visitat les instal·lacions de la Fundació Acollida i Esperança, les oficines de Mansol, el taller industrial i alguns dels processos industrials que realitzem al CET Mansol Projectes.  

Ha estat un plaer poder fer la visita a les vostres instal·lacions per poder veure in situ el què realment feu en labor social i en el sector productiu. Ens ha donat una visió més global dels diferents punts potencials que teniu. Continuem treballant per poder anar millorant i aconseguint objectius.” – manifesta la Carme Gurrera. 

Tanmateix, hem aprofitat l’ocasió per explicar la missió social de Mansol i l’objectiu de generar oportunitats laborals per persones amb discapacitat i en situació d’exclusió social: “Estem molt satisfets de ser col·laboradors de Forminsa. La relació que hem establert amb el seu equip, producció, compres, qualitat i logística, és excel·lent i fluïda. Esperem poder treballar junts molts més anys.” – comparteix l’Ivó Valdivielso, director de Mansol.  

Gràcies Forminsa per visitar-nos i per la confiança amb la feina que fem i la tasca que desenvolupem! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.