El Hachemi, treballador de Mansol: “A Mansol cada dia hi ha alguna cosa nova a fer, recomanaria a tothom venir a treballar aquí”

Una nova oportunitat laboral gràcies al conveni entre la Fundació Llegat Roca i Pi i Mansol 

El Hachemi, o també anomenat Isham pels més propers, és d’origen saharià i fa cinc anys va arribar a Espanya en una situació irregular i de vulnerabilitat. Des d’aleshores ha treballat com a pintor. 

Després d’uns mesos de molta inestabilitat, i gràcies a la Fundació Llegat Roca i Pi el CET Mansol Projectes, fa un mes que ha començat a treballar en el servei de manteniment i reformes de la nostra empresa d’impacte social. 

L’Isham és un noi optimista, amb molta energia i força de voluntat. Sempre mostra ganes d’aprendre i tirar endavant, malgrat les dificultats. Per mi és un referent positiu i un exemple de superació. La inserció laboral ajuda a la inclusió social i treballant a Mansol, amb l’actitud i ganes de treballar que sempre mostra, penso que tothom hi surt guanyant.” – ens comparteix la Mar Alsamora, cap d’acció social de la Fundació Roca i Pi. 

L’Ivó Valdivielso, director de Mansol Projectes, comenta que: “Estem molt satisfets amb la incorporació de l’Isham.  Estic segur que la seva contribució a l’equip de manteniment i reformes serà molt positiva. Estem molt agraïts a la Fundació Roca i Pi per confiar en nosaltres per desenvolupar aquest projecte amb l’Isham. 

L’experiència de l’Isham al Centre Especial de Treball Mansol Projectes

Aquesta experiència laboral m’està agradant molt; l’equip, els coordinadors, els caps… Tothom m’està ensenyant molt i estic gaudint de nous àmbits laborals, com ara: la fontaneria, l’electricitat, etc. De fet, voldria aprendre encara més coses!” – ens manifesta l’Isham. 

A més, afegeix que: “el que més m’agrada de Mansol és que cada dia hi ha alguna cosa nova a fer. Recomanaria a tothom venir a treballar aquí.”  

Tanmateix, El Hachemi ens confessa que no és gens fàcil estar lluny dels seus i començar de zero en un nou país: “venir a Espanya i deixar la família al teu país d’origen per buscar-te la vida és complicat i difícil. Penso molt amb ells. La meva idea és visitar-los tan aviat com es pugui i tornar cap aquí.