Mansol Projectes assisteix i participa en el Business With Social Value 2024

El passat 31 de maig quatre treballadors i treballadores de Mansol Projectes han assistit i participat en el Face2Face del BWSV 2024 que aquest any s’ha portat a terme a l’Hotel Alimara de Barcelona. 

El Business With Social Value és un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratives a les institucions, organismes i empreses mercantils.

Des de l’edició del 2016 afegeix l’oferta del Social & Sustainable Tourism per donar a conèixer i facilitar també el networking a les empreses que facilitin les conductes empresarials de turisme sostenible.

Mansol Projectes ha representat les seves quatre àrees de negoci al Face2Face

Més de 50 CET i empreses d’inserció no lucratives han ofert els seus serveis a totes les persones assistents interessades i potencials clients del món de l’empresa ordinària. La nostra empresa social ha estat representada per les següents professionals: 

  • Susanna Saltó: programes d’inserció laboral

  • Adrià Farré: manteniments i reformes 

  • Carmen Puntí: destrucció certificada documental 

  • Ivó Valdivielso: muntatges industrials

En paraules del director de Mansol Projectes, l’Ivó Valdivielso ens comparteix que: “Un any més podem dir que hem gaudit d’una jornada de networking molt positiva, i desitgem que els contactes realitzats puguin convertir-se en noves oportunitats de col·laboració entre les empreses de l’economia social i l’empresa ordinària. El nostre agraïment  per crear aquest espai de reflexió i relació en l’àmbit de l’economia social.”