Reformes en habitatges de la Fundació Llegat Roca i Pi

El Centre Especial de Treball Mansol Projectes presta el seu servei de manteniment per a projectes d’habitatge de la Fundació Llegat Roca i Pi.  

Imatge cedida per la Fundació Llegat Roca i Pi 

Un llegat solidari del s. XIX que perdurà fins ara en projectes adaptats a la realitat d’avui dia

El comerciant i filantrop Vicenç Roca i Pi (Barcelona, 1780-Badalona 1852) va decidir deixar els seus béns a les persones més vulnerables de la ciutat de Badalona. El seu testament es traduiria en una tasca d’assistència i acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat i en els orígens de la Fundació Llegat Roca i Pi. 

Un origen vinculat a acompanyar a persones grans, que continua actualment, i que, especialment a partir del 2010, s’ha estès a més col·lectius a través de programes i projectes amb aliança amb altres entitats. Per exemple, organitzacions sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de les persones sense llar o la inserció laboral, entre d’altres. Tanmateix, la fundació també realitza alguns ajuts a través d’una aportació econòmica per a projectes concrets de Badalona.  

Imatge cedida per la Fundació Llegat Roca i Pi 

Ajudem a fer arranjaments per a projectes d’habitatge de Roca i Pi 

Principalment, des de Mansol hem portat a terme tasques d’arranjaments a locals i habitatges de la fundació, però també d’altres encàrrecs menors com comenta la Mar Alsamora, cap d’Acció Social de la Fundació Llegat Roca i Pi: Entre els treballs que hem encarregat s’inclouen tasques d’arranjaments a locals i habitatges, petites obres, reparació d’humitats, pintura, adaptacions per complir amb normativa, etc. 

Imatge cedida per la Fundació Llegat Roca i Pi 

Una experiència molt satisfactòria per ambdues parts 

La Mar també comparteix amb nosaltres l’experiència amb el nostre servei de manteniment: “Mansol ens ha ajudat a posar en marxa projectes d’habitatge on necessitàvem fer arranjaments en temps rècord. Destacaríem que són confiables, que fan la feina molt bé i també el bon tracte i la bona relació entre les persones treballadores de Mansol. Tot això ajuda que hi hagi bon ambient i es treballi millor!” 

Imatge cedida per la Fundació Llegat Roca i Pi 

 Sempre s’han mostrat predisposats a resoldre qualsevol incidència i ho han fet de manera ràpida i efectiva. – afegeix la Mar. 

Servei de rehabilitació i manteniment amb impacte social positiu

Des de 2015, el Centre Especial de Treball Mansol Projectes ofereix serveis de manteniment com pintura, tractament d’humitats, reformes i obres menors. El servei es presta principalment a entitats de l’àmbit social i també està obert a altres entitats, empreses o particulars per tal d’oferir un servei de qualitat però d’impacte positiu a la societat. 

Imatge cedida per la Fundació Llegat Roca i Pi 

Com a Fundació Roca i Pi, amb una tasca social molt centrada a Badalona, creiem que contractar els serveis del Centre Especial de Treball Mansol és també contribuir a crear impacte social positiu a la ciutat, ja que Mansol contracta a persones en situació d’exclusió i amb discapacitat per fer possible la seva inserció laboral i social”. – manifesta la Mar Alsamora. 

Moltes gràcies per la confiança Fundació Llegat Roca i Pi i per tots els projectes que hem fet conjuntament!