Ampliar les opcions de trobar feina de les persones en exclusió social i/o discapacitades, objectiu de l’acord de la Fundació Acollida i Esperança i l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro

20161003_125130

Aquest acord, com el que es va signar la setmana passada amb el municipi de Castell-Platja d’Aro, també se signa dins del marc del Programa Incorpora d’inserció labora de l’Obra Social “la Caixa”

La Fundació Acollida i Esperança i l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro han signat un conveni de col·laboració per facilitar que les persones amb exclusió social i /o amb alguna discapacitat trobin feina més fàcilment. L’acord inclou la promoció i el desenvolupament d’accions de difusió i sensibilització de la RSE en la petita i mitjana empresa del municipi, oferint informació i assessorament especialitzat a les empreses amb la finalitat de gestionar ofertes laborals i promoure la inserció laboral de persones amb dificultats d’inserció. I també la promoció de l’intercanvi d’ofertes laborals amb l’objectiu de donar major cobertura a les demandes de les empreses i posar a disposició un ventall més ampli de possibilitats a les persones en situació o risc d’exclusió social i a persones discapacitades.

En aquest sentit es preveu la derivació de persones en situació o risc d’exclusió social i/o amb discapacitat del Servei d’Ocupació Municipal (SOM) al Programa Incorpora a través de la Fundació Acollida i Esperança, per tal que es puguin beneficiar d’ofertes laborals adients al seu perfil.

Entre gener i agost d’aquest any el Grup Incorpora Girona ha facilitat un total de 561 llocs de treball a persones en risc o situació d’exclusió gràcies a la col·laboració de 305 empreses gironines. Entre els col·lectius atesos destaquen persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, joves en situació de vulnerabilitat, dones víctimes de violència de gènere i persones immigrades.