Què fem?

Oferim serveis a empreses de qualsevol sector i dimensió.

Treballem per projectes de manera estable, establint col·laboracions a llarg termini amb el nostres clients per desenvolupar diversos serveis o productes.

I també per microprojectes de curta durada que ens permeten donar resposta a puntes de càrrega de feina per motius estacionals, baixes laborals, vacances…

Tenim implantada la norma ISO 9001:2015 de qualitat des del 2017.

IMG_5305

Projectes industrials:

L’origen de la nostra empresa. L’experiència de tots aquests anys ha permès que actualment treballem per a empreses nacionals i estrangeres.

Disposem d’un important parc de maquinària i som capaços de gestionar una part o la totalitat del procés operatiu, coordinant des de la compra de materials, totes les fases productives, els serveis de tractaments finals, el packaging i la logística.

Oferim aquests serveis de muntatge i operativa industrial per a una gran diversitat de sectors empresarials: elèctric, metal·lúrgic, automoció/motocicleta, electrònic, il·luminació i logístic, entre d’altres.

Destrucció certificada de documents:

DSCF0850Prestem un servei puntual de destrucció certificada de documents i també el subministrament de contenidors per al dipòsit de documentació confidencial.

Fem el subministrament i/o recollida a les vostres instal·lacions. La destrucció es fa amb una màquina HSM especial de documentació confidencial (nivell 3 segons norma internacional DIN 32757-1 = nivell 6 segons norma europea UNE-EN 15713) per sistema de trituració certificat per AENOR.

Reciclem tota la documentació destruïda mitjançant gestors de residus autoritzats i entreguem el certificat de destrucció exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

dscf0523Projectes de manteniment i serveis:

Donem resposta a projectes de manteniment i serveis en els següents àmbits:

  • Pintura i obres menors

Tenim experiència treballant en aquest sector tant per a persones particulars com per a empreses i despatxos professionals.

hortaProjectes agrosocials:

Gestionem una finca ecològica a Fortià (Alt Empordà) i produïm i comercialitzem sota la marca Horta de Santa Clara verdures, hortalisses ecològiques i productes elaborats.

Tota la producció està certificada com a ecològica pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i estem inscrits com empresa agrària de producció amb el número CT2928PE.

A l’any 2017 va entrar en funcionament un obrador propi després d’un projecte de reconversió de la cuina del Monestir de Santa Clara de Fortià.

Projectes avícoles:

Som responsables de la gestió integral i explotació d’una granja d’engreix de 18.000 pollastres ubicada al municipi de Fortià (Alt Empordà).

Programes d’inserció laboral:

Els serveis d’Inserció Laboral (SIL) de Mansol Projectes fomenten l’ocupació de les persones vulnerables, amb alguna discapacitat i amb greus dificultats d’accés al mercat laboral. Se’ls fa una tutoria personalitzada i un acompanyament en l’itinerari de capacitació laboral que inclou un treball de competències personals i socials per a la recerca de feina, formació especialitzada, orientació en la recerca de feina i inserció a través dels diferents recursos especialitzats.

img_8705-500x375

A través del SIL formem part de dos programes d’inserció sociolaboral molt importants:

1) el Programa Làbora. Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social, gràcies al qual les organitzacions troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupació per competències. Des de la nostra oficina de Ciutat Vella ja hem aconseguit feina per a 79 persones i n’hem atès 250.

2) el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial oferint, d’una banda, un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita i, de l’altra, un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina. Mansol Projectes gestiona el punt Incorpora del Baix Empordà i en concret als pobles de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i la Bisbal de l’Empordà.