Destrucció certificada de documents

Mansol Projectes posa a disposició, tant de l’administració pública com d’organismes, institucions i empreses de qualsevol sector i dimensió, un servei de destrucció certificada de documentació confidencial que garanteix la destrucció immediata i a un nivell irrecuperable dels documents que recollim.

Tipus de documents amb destrucció certificada

Aquest servei resol l’eliminació dels vostres arxius de dades confidencials en paper i/o format digital (mitjans d’emmagatzematge electrònic: discs durs, cd’s, usb’s, ssd’s, etc) complint la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caracter personal (LOPD).

Centre especial de treball

Som una empresa social, sense ànim de lucre, que té com a principal objectiu donar feina a persones amb discapacitat física i exclusió social. Estem qualificats com a Centre Especial de Treball.

El fet de contractar a Mansol Projectes us proporcionarà un plus en els vostres compromisos de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i us facilitarà, si us cal, el compliment de la Llei d’Integració Social de Persones amb Discapacitat (LISMI).

Serveis

Serveis de destrucció certificada

Oferim serveis puntuals i també serveis de subministrament de contenidors (una bona alternativa i/o complement de les destructores) per al dipòsit de la documentació confidencial que genereu en el dia a dia (sense cap mena de compromís de permanència ni de recollides mínimes, que és l’habitual). El nostre servei us permet dipositar no només paper sinó també el plàstic que l’acompanya (separadors, arxivadors, etc.) Així com cd’s i dvd’s.

Serveis de destrucció certificada

Fem el subministrament i/o recollida a les vostres instal·lacions.

La destrucció de documents en paper es fa per trituració amb màquines HSM especials de documentació confidencial (nivell 3 segons norma internacional DIN 32757-1 = nivell 6 segons norma europea UNE-EN 15713).
En el cas de suports magnètics que continguin dades confidencials, es destrueixen mitjançant el sistema de desmagnetització i es pot fer a les vostres instal·lacions o a les nostres, com vulgueu.

Serveis de destrucció certificada

Tota la documentació destruïda es transporta als gestors de residus autoritzats que fan el reciclatge pertinent.
Us entreguem el certificat de destrucció exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Per a més informació: