Mansol Projectes dirigirà el punt del Programa Incorpora de l’Obra Social de la Caixa que s’obrirà al Baix Empordà

incorpora

Amb l’acord –signat el 21 de juny a Girona– creix el Servei d’Inserció Laboral de Mansol que aposta per l’acompanyament a persones en risc d’exclusió social en la recerca de feina

El Baix Empordà comptarà properament amb un punt del Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa” dedicat a la integració laboral de persones en risc d’exclusió social. Mansol Projectes serà qui gestionarà aquest servei que tindrà la seu a Castell – Platja d’Aro però que també donarà cobertura a Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i altres municipis veïns. Dues professionals, una tècnica d’inserció laboral i una prospectora del servei d’atenció a l’empresa, treballaran per posar en contacte les persones que estiguin en recerca de feina i les ofertes de les empreses del territori.

El programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social fent intermediació laboral tot combinant les necessitats del teixit social i empresarial. De fet, des de l’Incorpora s’ofereix l’assessorament en la contractació, selecció de perfils professionals, disseny i aplicació d’itineraris d’inserció personalitzats, acompanyament de l’usuari en el procés d’inserció, suport i seguiment a l’empresa, participació en accions formatives i/o practiques laborals.

És molt important haver accedit a la coordinació d’aquest punt Incorpora per poder aprofitar l’expertesa del Servei d’Inserció Laboral de Mansol i aportar un impacte positiu en la generació d’ocupació al Baix Empordà. L’entitat està ben arrelada a La Bisbal d’Empordà des de fa més de 13 anys i vol col·laborar amb el Consell Comarcal en l’acompanyament a persones en els seus itineraris laborals.