El CET Mansol Projectes assumeix un nou projecte dins del sector elèctric

La planta industrial del Centre Especial de Treball Mansol Projectes ha començat a treballar aquest mes d’octubre en un nou projecte metal·lúrgic. Es tracta concretament d’un projecte de fabricació de components per al sector elèctric que permetrà la incorporació de dues persones que estaven en situació de l’ERTO arrel de l’aturada que ha suposat la Covid-19.

Mansol Projectes assumirà durant un temps limitat una part de la producció de components elèctrics d’una companyia dedicada a aquest sector. És per això que durant les últimes setmanes s’està fent una formació i adequació de l’espai de la planta industrial per tirar endavant aquest nou projecte.

El director del CET, Carles Omegna, destaca que “Sempre ens estem movent, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients. És un procés de millora contínua. Ara, amb la situació actual de reducció de l’activitat arrel de la Covid, doncs encara amb més raó. Aquest és un projecte que permetrà mantenir dos llocs de treball i per això invertim hores i ens formem per tirar-lo endavant. Tot això ens permet també continuar aprenent i millorant de cara a possibles projectes futurs”.