“Generem oportunitats de transformació en les vides de les persones més vulnerables” Ivó, director de Mansol Projectes

L’Ivó Valdivielso fa un any que és director del Centre Especial de Treball Mansol Projectes. En aquest article fa un repàs del seu primer any i explica per què va triar treballar en una empresa social.

L’Ivó compleix un any al cap de Mansol Projectes 

El gener de 2023 l’Ivó Valdivielso, enginyer civil i MBA, va acceptar l’encàrrec de formar part de la Fundació Acollida i Esperança per dirigir l’empresa social Mansol Projectes.  

La seva experiència prèvia ha sigut com a gestor en projectes d’enginyeria, però en paral·lel també ha tingut molt contacte amb el món social i el tercer sector: “He treballat durant quinze anys com a gestor en projectes nacionals i internacionals d’enginyeria, professió que compatibilitzava amb voluntariats amb entitats socials. Des de fa set anys vaig decidir fer un canvi radical a la meva carrera professional: soc co-founder d’una empresa emergent d’economia circular, col·laboro com a docent universitari i treballo activament en l’Economia Social.” – comparteix el director. 

Per què has escollit treballar a una empresa social com Mansol?

L’Ivó manifesta que:Com a director de Mansol Projectes he trobat una gran oportunitat on contribuir en aspectes estratègics i comercials d’una empresa industrial, a la vegada que generem oportunitats de transformació en les vides de les persones més vulnerables. 

https://twitter.com/Fund_Acollida/status/1758414217298801104

Què és Mansol Projectes?

D’on prové el nom de Mansol?

L’Ivó ens explica per què pot ser interessant contractar a Mansol Projectes si ets una empresa o entitat social i quins tipus de serveis s’ofereixen: 

Per què contractar un Centre Especial de Treball com Mansol Projectes?

Quins serveis ofereix Mansol Projectes? 

Un balanç positiu del primer any a Mansol 

“El balanç del meu primer any com a director de Mansol és absolutament positiu. He pogut liderar un projecte sòlid i amb un equip consolidat i experimentat. Dins de l’empresa es respiren els valors i la missió que marca la Fundació Acollida i Esperança, és un sentiment comú entre l’equip professional. Tot això, m’ha permès implementar de manera àgil i efectiva noves estratègies i dinàmiques que complementen les que ens havien portat fins on estem ara. Mansol Projectes és un bon exemple de com arribar a l’èxit empresarial i social construint una organització des dels valors.” – conclou l’Ivó Valdivielso.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.