Mansol encarregat del muntatge industrial d’un dels dispositius de COFEM

Muntatge industrial a Mansol Projectes per a COFEM

COFEM, empresa líder en el desenvolupament de sistemes de protecció contra incendis 

COFEM va iniciar la seva activitat empresarial el 1973 desenvolupant, fabricant i comercialitzant equips d’extinció d’incendis. Nou anys més tard, va crear la seva divisió de detecció electrònica per a sistemes de detecció i alarma d’incendis, iniciant-se la producció pròpia de detectors i centrals.  

Actualment, desenvolupa i fabrica tots els seus productes amb tecnologia pròpia. Cal destacar que aquesta pime catalana exporta a quatre continents i es troba compromesa amb el sector de la protecció contra incendis, ja que participa com a membre en els principals organismes reguladors nacionals i internacionals del sector de la PCI (Protecció Contra Incendis), mantenint la presidència en el comitè CTN23/SC3 de sistemes de detecció automàtica d’incendis. 

Instalacions de l'empresa catalana COFEM

Mansol participa en els processos de muntatge del dispositiu antiincendis de COFEM

Des de fa deu anys, COFEM confia en Mansol Projectes per dur a terme una part del muntatge industrial de diversos detectors de gasos i fums: Per a COFEM, Mansol és un proveïdor important i complidor en diversos aspectes comercials, la qual cosa ha generat una experiència molt positiva durant aquests anys. Sempre han tingut aquesta predisposició per col·laborar i treballar sobre les nostres exigències, cosa que els continua caracteritzant a dia d’avui.” apunta Rubén López, responsable del departament de màrqueting de COFEM. 

Dispositius antiicendis de COFEM

El muntatge industrial de COFEM al taller de Mansol consisteix en diversos muntatges mecànics i manuals de detectors. Després de finalitzar el muntatge, el personal de Mansol, sotmet les peces a un procés de control de qualitat, segons estàndards del fabricant i ISO 9001. Finalment, les peces es disposen en caixes i són transportades a COFEM amb un dels vehicles de la flota logística de Mansol. 

Taller de Mansol Projectes a Badalona

L’aposta de COFEM per l’empresa social en el seu muntatge industrial 

Rubén López de COFEM afegeix: El que ens va impulsar a treballar amb Mansol, va ser, senzillament, el fet que els seus valors socials són afins als de la nostra empresa. Ens va semblar molt interessant la tasca que duien a terme, creant oportunitats de treball per a persones en situacions de vulnerabilitat social. 

Des de Mansol Projectes volem donar les gràcies per la confiança durant aquests anys i celebrar els pròxims amb més projectes d’impacte social amb COFEM, empresa familiar i innovadora dedicada a la protecció contra incendis.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.