La Fundació Acollida i Esperança renova l’acord amb el programa Incorpora, col·laboració que compleix cinc anys al 2021

L’any 2020, tot i les dificultats per la covid, s’han aconseguit un total de 953 insercions des d’Incorpora Girona. 80 d’aquestes insercions s’han assolit amb la tasca de la Fundació Acollida i Esperança, a través de Mansol Projectes.

Josep Maria Lluch, director de la Fundació Acollida i Esperança, amb Roger Casero, coordinador d’Incorpora Girona, en la signatura de la renovació de l’acord de col·laboració (1 febrer)

 

La Fundació Acollida i Esperança, a través de Mansol Projectes, seguirà gestionant el punt del Programa Incorpora de Fundació “la Caixa” a Girona, donant servei als municipis de Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. La renovació de l’acord de col·laboració per al 2021 s’ha signat l’1 de febrer.

El passat 2020 des del programa Incorpora es va intensificar la tasca per donar resposta a les noves necessitats sorgides durant la pandèmia. Concretament l’any 2020, tot i les dificultats per la covid, s’han gestionat 820 ofertes de feina i s’han aconseguit 953 insercions des d’Incorpora Girona.

80 de les 953 insercions s’han assolit amb la tasca de la Fundació Acollida i Esperança, a través de Mansol Projectes. S’ha acompanyat a un total de 190 persones i també s’han visitat 60 empreses. Pel que fa a les formacions, 46 persones han fet algun dels cursos programats.

Ja fa cinc anys que la Fundació Acollida i Esperança, a través de Mansol Projectes, col·labora amb el programa Incorpora al Baix Empordà. Aquesta decisió es va prendre el 2016 per sumar esforços en la generació d’ocupació i aportava l’expertesa del servei d’inserció laboral de Mansol Projectes en un territori en què la Fundació ja estava present.

El Programa d’integració laboral Incorpora de Fundació “la Caixa” promou l’ocupació com a eina d’inserció social i té com a objectiu “que les persones siguin agents del seu propi canvi per sortir de situacions difícils”.