L’activitat a Mansol torna a tota màquina!

Després de l’aturada de les vacances d’agost, Mansol afronta aquest darrer trimestre del 2023 amb molta energia per a dur a terme els projectes d’economia social i d’impacte positiu assignats, incrementant la xifra de les contractacions i preparant un reforç final respecte l’equip de reformes d’habitatges i locals. Tanmateix, s’apostarà per completar les acreditacions de qualitat de l’empresa (ISO 9001) amb les certificacions ISO de Medi Ambient, Seguretat i Salut.  

Mansol Projectes S.L. és l’empresa social de la Fundació Acollida i Esperança i va iniciar la seva activitat l’any 1999, amb l’objectiu d’oferir oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió social i amb diversitat funcional. 

Al llarg d’aquests anys ha aconseguit consolidar un projecte empresarial i social en el qual dona resposta a centenars de clients a través de quatre grans línies d’activitat: 

  • Muntatges industrials 
  • Reformes d’habitatges i locals 
  • Destrucció certificada de documents 
  • Programes d’inserció laboral  

Entre la gran varietat de clients compta amb els principals fabricants de la indústria automobilística i motocicleta, actors de l’economia social i administració pública. L’aposta empresarial i social es materialitza gràcies a una exhaustiva gestió per processos, combinada amb l’atenció i cura per les persones. 

Els nous reptes empresarials de Mansol 

S’afronta un darrer trimestre del 2023 ple de reptes i oportunitats: fer créixer l’equip humà que es dedica a reformes amb noves contractacions i completar la certificació de Qualitat (ISO 9001) mitjançant l’acreditació de l’ISO de Medi Ambient i Seguretat i Salut (ISO 14001 i ISO 45001).  

Tot això mantenint el compromís amb treballadores, treballadors i clients per construir una economia social més justa.

Si vols saber més sobre Mansol o visitar el taller industrial, no dubtis a contactar amb nosaltres.