Sis anys reparant i rehabilitant pisos de la Fundació Habitatge Social

Des de Mansol portem a terme diferents tipologies d’encàrrecs: reparacions puntuals, serveis de pintura i rehabilitacions integrals d’habitatges, entre d’altres. 

Reparació integral pis social per Mansol Projectes

La Fundació Habitatge Social: més de trenta anys d’experiència en la gestió d’habitatge social 

La Fundació Habitatge Social neix l’any 1990, promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona. La seva tasca principal ha sigut, per una part, facilitar habitatge a preu molt social a famílies que es troben en una situació greu d’exclusió residencial i per l’altra, acompanyar amb plans de treball amb l’objectiu de recuperar la seva autonomia pròpia. A més, prioritzen les famílies amb menors a càrrec i posen especial atenció a la perspectiva de gènere 

Habitatge social
Imatges cedides per Habitatge Social

Mansol Projectes participa en la rehabilitació d’habitatges de la Fundació Habitatge Social 

La relació amb Mansol Projectes començà fa més de sis anys. Fins ara, les tasques primordials han sigut les reparacions i les rehabilitacions destinades a habitatges de persones i famílies en situació vulnerable. En el que portem de 2023, Mansol ha realitzat 140 actuacions en habitatges de la Fundació Habitatge Social. 

Habitatge social
Imatges cedides per Habitatge Social

L’Albert Tarradellas, director de l’àrea de Patrimoni de la Fundació Habitatge Social expressa com han sigut aquests anys com a client: “Treballar amb Mansol és motiu de confiança i de satisfacció per a la Fundació. Estem molt satisfets tant pel tracte amb tot el seu personal com pel resultat dels treballs que els encarreguem.” 

Les tipologies de comeses han sigut força diverses: 

  • Reparacions puntuals com persianes, panys o desembussos 
  • Serveis de pintura 
  • Canvis de banyera a plat de dutxa 
  • Reparacions més complexes com ara les reparacions de cuines, banys i tractament d’humitats 
  • Rehabilitació integral d’habitatges 
Reparació d'habitatge social per Mansol Projectes

Cal destacar que totes elles, són feines que necessiten una sèrie de coneixements específics (pintura, lampisteria, feines de paleta…) i requereixen en moltes ocasions, un període de formació pels treballadors/es. Per consegüent, aquest fet els/les dota de coneixements i habilitats molt demandades pel mercat laboral, la qual cosa fa que, posteriorment, tinguin més oportunitats de fer un salt a l’empresa ordinària 

La Sandra Casanovas, tècnica de l’àrea de patrimoni ho confirma: El projecte de Mansol és una experiència enriquidora, ja sigui pel fet que és un centre especial de treball i també per poder contribuir en el creixement professional dels seus treballadors.”  

En últim lloc, destaquem que des de Mansol treballem amb la sensibilitat necessària per a cada projecte, ja que sovint executem tasques de rehabilitació en habitatges on hi estan residint famílies i, per tant, volem ocasionar les mínimes molèsties possibles als inquilins. Aleshores cal treballar amb la discreció i neteja adients: “Mansol són els nostres industrials prioritaris i amb ells tenim un tracte molt proper. Tenen una eficiència de 10 en el termini de les obres i unes tarifes del tot adequades. Estem molt contents.” – ens comparteix en Javier Quiñoá, arquitecte de l’àrea de Patrimoni.  

Des de Mansol Projectes volem donar les gràcies per la confiança durant aquests anys i celebrar els pròxims amb més projectes de rehabilitació d’habitatges amb Habitatge Social