Mansol Projectes rep el Segell Làbora com a empresa reconeguda per haver contractat durant l’any passat a través del Programa Làbora

Unes 400 persones i 100 empreses participen a la tercera Jornada de Networking Espai Làbora

El Born Centre de Cultura i Memòria ha estat aquest dilluns l’escenari de la tercera jornada Espai Làbora, una cita a la qual han assistit unes 400 persones participants del programa i 100 empreses col·laboradores vinculades al projecte. El Programa Làbora, liderat per les entitats social ECAS, FEICAT i Creu Roja i per l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona capacita i posa en contacte persones en situació de vulnerabilitat amb el teixit empresarial de la ciutat. Mansol Projectes participa del Programa Làbora des del 2014, quan vam començar a fer les primeres passes i va obrir el punt Làbora de Ciutat Vella.

Durant l’any 2016, per exemple, el programa va ser l’origen de la signatura de 1.967 contractes laborals, més de 50 dels quals han estat gestionats per Mansol Projectes. Des de Ciutat Vella s’han derivat 212 persones, s’han atès 122 nous usuaris en un any, s’han fet 737 entrevistes de seguiment i finalment s’han aconseguit aquestes 50 insercions laborals.

El Programa Làbora s’ha consolidat a la ciutat, com demostra també el fet que l’any passat es van atendre fins a 8.278 persones, enfront de les 6.865 persones d’un any enrere. Fins a 3.304 d’aquestes persones van completar el seu itinerari de formació i millora competencial, i prop de la meitat van trobar feina a través del projecte. El 55% de les persones participants van ser dones, especialment amb edats compreses entre els 35 i 54 anys i en un 44% dels casos provinents dels districtes de Nou Barris, Sant Martí i Ciutat Vella.