Més de 20 persones troben feina gràcies a dos cursos del Punt Formatiu Incorpora: neteja amb protocol covid 19 i personal per a càmpings

Aquest any 2021 s’han realitzat dos cursos dins del servei ofert com a Punt Formatiu Incorpora de Fundació “la Caixa”: Neteja de superfícies i protocol covid 19 i Personal Auxiliar Polivalent per a Càmpings. La integració laboral de persones amb dificultats per accedir al mercat de treball és l’objectiu d’aquests cursos.

Un total de 15 persones han fet el curs de neteja i protocol covid 19 i 12 persones han realitzat el de càmpings. Els cursos consten d’un bloc formatiu professional, un bloc de competències i un bloc de pràctiques no laborals en empreses i/o l’entorn del sector treballat.

12 dels alumnes del curs de neteja han trobat feina i es preveu que totes les persones que han fet el curs de càmping treballin aquest estiu (8 d’elles ja ho estan fent).

Aquest Punt Formatiu Incorpora, amb seu a La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), dona servei als municipis de tota la comarca. El gestiona la Fundació Acollida i Esperança a través de Mansol Projectes.

El programa Incorpora de Fundació “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social. Ofereix assessorament en la contractació, selecció de perfils professionals, disseny i aplicació d’itineraris d’inserció personalitzats, acompanyament de l’usuari en el procés d’inserció, suport i seguiment a l’empresa, participació en accions formatives i/o pràctiques laborals.