Novetats sobre l’Horta de Santa Clara i Fira de Nadal a Plaça Catalunya

El projecte agrosocial de l’Horta de Santa Clara, una de les línies del Centre Especial de Treball Mansol Projectes, ha donat nous passos amb l’objectiu de generar i consolidar llocs de feina per a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

Així, s’ha augmentat la producció i des de principis de desembre els patés ecològics de l’Horta de Santa Clara estan disponibles als supermercats Veritas. En concret, els patés de pebrot, calçots, albergínia i carxofa. Aquesta novetat segueix el camí iniciat fa uns anys pel que fa a l’elaboració de conserves amb els productes de l’Horta.

Els patés ecològics de l’Horta de Santa Clara s’elaboren de manera artesanal i es diferencien per tenir un alt percentatge de calçots (96%), albergínia (93%), carxofa (91%) i pebrot (83%).

A més dels patés elaborats a l’obrador propi del Monestir de Santa Clara, que dona nom a l’Horta, també es continuaran elaborant confitures picants. Les confitures es venen en algunes botigues seleccionades i en fires com la Fira de Nadal Solidària a Plaça Catalunya, que en la seva edició 2018 tindrà lloc del 21 de desembre al 4 de gener.

Podeu consultar tota la informació sobre els productes de l’Horta de Santa Clara a la nova web de l’Horta: www.hortadesantaclara.cat També a xarxes socials, a través del perfil d’Instagram @hortadesantaclara