Amin Suhel, que va passar pel Làbora de Ciutat Vella, protagonitza una notícia de TV3 sobre la inserció laboral a Barcelona

amin2

En dos anys, 1.400 persones han trobat feina gràcies al Programa Làbora del consistori barceloní. I d’elles prop de 80 l’han aconseguit gràcies a l’oficina que gestiona Mansol Projectes a Ciutat Vella 

L’Amin Suhel va passar per les oficines del Làbora que Mansol Projectes gestiona a tocar de Santa Maria del Mar fa gairebé dos anys. Hi va arribar amb poca experiència però amb ganes d’aprendre i de treballar. La Natalia Castán, la tècnica orientadora que fa tot el treball d’assessorament, formació i inserció laboral de les persones amb risc d’exclusió social que busquen feina, va veure que l’Amin quadrava amb una oferta de feina al Restaurant Els Pescadors. Buscaven un ajudant de cambrer.

Dos anys després, l’Amin Suhel encara hi treballa i està molt satisfet del seu creixement personal i laboral. El podeu escoltar al vídeo que teniu tot just a sota.

El Telenotícies comarques de TV3 ha fet un reportatge explicant dos casos d’èxit, dues persones (una és l’Amin) que gràcies al Programa Làbora han trobat una feina que els fa sentir realitzats i dues empreses que s’han arriscat a donar una oportunitat a aquestes persones. El temps els ha donat la raó.

amin1