Els serveis a Mansol Projectes en relació al coronavirus

En relació al nou coronavirus, el Centre Especial de Treball Mansol Projectes va decidir tancar la producció a la seva planta industrial de Badalona a partir del 16 de març. Mansol Projectes va prendre aquesta mesura per responsabilitat i per precaució davant la situació i va determinar que la plantilla es confinés a casa seva.

Sí que es va mantenir a la planta industrial un personal mínim per tal de poder donar resposta a clients i resoldre possibles dubtes. Per vetllar per la viabilitat del CET i fer front a la situació durant aquestes setmanes es va presentar un ERTO.

Davant del confinament total decretat pel govern espanyol a partir del 30 de març ara la planta industrial està tancada però es continua prestant atenció telemàtica als clients.

Altres serveis oferts per Mansol com la destrucció certificada de documents i el manteniment d’espais (pintura i obres menors) també s’han deixat de realitzar temporalment. 

El que sí que continua en funcionament és l’obrador de l’Horta de Santa Clara (Fortià), on s’elaboren patés vegetals, ja que és un servei relacionat amb l’alimentació.

“La situació és difícil i incerta però confiem en els passos que anem fent i que ens recuperarem de tot això. Continuarem treballant en equip per fer-ho possible”, destaca Carles Omegna, director de Mansol Projectes.