Els patés ecològics de l’Horta de Santa Clara, a La Vanguardia

El 13 d’agost La Vanguardia va publicar l’article “Patés ecològics de l’Alt Empordà, elaborats per persones en risc d’exclusió social” sobre els patés de l’Horta de Santa Clara. A la foto podeu veure l’article, que també podeu consultar online. El contingut es va publicar dins de la secció de “Productes amb cor” de Veritas, supermercats on es poden comprar els productes de l’Horta de Santa Clara. 

L’Horta de Santa Clara és un projecte social del Centre Especial de Treball Mansol Projectes, vinculat a la Fundació Acollida i Esperança. El seu objectiu és crear llocs de feina per a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social. El projecte està ubicat a Fortià -Girona- i allà s’elaboren patés vegetals i ecològics en un obrador propi (més informació del projecte a www.hortadesantaclara.cat)

L’article de La Vanguardia recull les cinc varietats de patés: calçots, pebrot, carxofa, albergínies i remolatxa i kale. La de remolatxa i kale és la varietat més nova, incorporada a finals del 2019.