V Jornada de Networking Espai Làbora

Elena López, responsable de l’Àrea Social de Mansol Projectes, amb Natàlia Castán, orientadora del Programa Làbora a l’oficina de Ciutat Vella.

Mansol Projectes ha rebut de nou al 2019 un diploma de reconeixement com a empresa responsable per haver contractat persones participants del Programa Làbora, que fomenta l’ocupació de persones en situació de vulnerabilitat i amb especials dificultats d’accés al mercat laboral. Va ser el 13 de maig en el marc de la V Jornada de Networking Espai Làbora, celebrada al Born Centre de Cultura i Memòria.

400 persones han mantingut entrevistes individuals amb prop de 70 empreses en aquesta Jornada de Networking. Cal destacar que des de l’oficina del programa Làbora de Ciutat Vella, gestionada per Mansol Projectes, es va orientar i treballar prèviament amb 15 persones per tal que estiguessin preparades i portessin el seu CV actualitzat a les entrevistes de la Jornada.

Dins de la Jornada es va remarcar també que al 2018 es van signar més de 2.500 contractes gràcies a la xarxa de col·laboració Làbora. 116 d’aquests contractes van ser gestionats per l’oficina del programa Làbora de Ciutat Vella, que va atendre més de 170 persones l’any passat.